Που το πάει ο Ραψωματιώτης με την Rap Media;


Σε μία εποχή που τα μέσα ενημέρωσης ακόμα και σε περιφερειακό επίπεδο..."πεθαίνουν", ο Δημήτρης Ραψωματιώτης επενδύει σοβαρά στον χώρο των μέσων.
Εδώ και καιρό δημιούργησε την, Rap Media κάτι μεταξύ εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών και μέσου ενημέρωσης.
Είναι μία ιδέα πολύ προκλητική για την εποχή.
Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι ο επιχειρηματίας επενδύει και σε ανθρώπινο δυναμικό,τότε το εγχείρημα αποκτά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα διάσταση.
Το ερώτημα είναι που το πάει ο Ραψωματιώτης;
Ποιά είναι η μελλοντική πορεία της Rap Media;
 Σίγουρα αργά ή γρήγορα θα δημιουργήσει ανακατατάξεις στον χώρο των τοπικών Μέσων ενημέρωσης και σίγουρα θα απορροφήσει και άλλο δυναμικό.
Η εποχή που ο καθένας έφτιαχνε ένα μπλόγκ και με αυτό προσπαθούσε να επιβιώσει πέρασε ανεπιστρεπτί.

Εντυπωσίασε στην έκθεση!
Εντυπωσιακή η «επίσημη πρώτη» της Rap Media στην έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016» η οποία εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης και φιλοξενείται από τις 5 έως τις 10 Οκτωβρίου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό του Λουτρακίου. Με επικεφαλής τον εμπνευστή της, Δημήτρη Ραψωματιώτη, η Rap Media παρουσιάστηκε μ ένα καθ΄ όλα άρτιο σύνολο δημοσιογράφων και τεχνικών  και «έκλεψε» εντυπώσεις! 
Ένα σύνολο το οποίο κατέδειξε στην πράξη  τη νέα φιλοσοφία που πρεσβεύει η Rap Media στον χώρο των μέσων ενημέρωσης.

 Στο καλαίσθητο  φυλλάδιο της παρουσίασε την δουλειά που ως ώρας έχει γίνει…Τις τηλεοπτικές εκπομπές, τις εκδηλώσεις που έχει στηρίξει ως χορηγός επικοινωνίας, τα μεγάλα γεγονότα στα οποία έχει δώσει το παρόν, τα σπουδαία πρόσωπα που έχει φιλοξενήσει αλλά και το σύνολο των ανθρώπων που την απαρτίζουν και αποτελούν την «ψυχή» της

 Σε μια εποχή που οι ομάδες είναι εκείνες που κάνουν την διαφορά ,η Rap media παρουσιάζοντας την δική της δηλώνει πως, όχι μονάχα ήρθε για να μείνει αλλά… πως ήρθε για να πρωταγωνιστήσει!



Από το περίπτερο της στην είσοδο της έκθεσης  και την συχνότητα του ραδιοφώνου της eco radio 87,9 , μετέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης Live τα εγκαίνια της έκθεσης, τις ομιλίες  αλλά και τις συνεντεύξεις που παραχώρησαν στην Rap Media οι επίσημοι προσκεκλημένοι.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου