"Κηρός δια χειρός": Κορινθιακά έργα τέχνης...με κερί !


Οι επιχειρήσεις με τις καινοτομίες που έχουν το μεγαλύτερο αντίκτυπο σε οικονομία και κοινωνία,αποτελούν καθημερινό στόχο του Street life. Τα «success stories» τολμηρών ιδεών που έφεραν αλλαγές σε επιχειρηματικούς κλάδους και βγάζουν την Κορινθία πολύ μακριά απο τα όρια της αποτελούν για εμάς μία μεγάλη πρόκληση.
Τις ψάχνουμε μία-μία απο πληροφορίες γιατί οι ίδιες οι επιχειρήσεις έχουν μία επικοινωνιακή εσωστρέφεια και δεν είναι εύκολο να τις βρείς.

Στο Λέχαιο μία μικρή αλλά εξαιρετικά δυναμική επιχείρηση που έχει καταφέρει να στρέψει πάνω της το ενδιαφέρον επιχειρήσεων ακόμα και στην μακρινή Κίνα όπως μάθαμε.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ.Νίκος Μαλακός, έστησε εκεί  ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι χειροποίητων κεριών.
Οι δημιουργίες του είναι εντυπωσιακές και μοναδικές.
"Κηρός δια χειρός", ονομάζονται τα περίφημα κεριά που παράγονται στο εργαστήριο και είναι πλέον γνωστά σε όλη την Ελλάδα για την ποιότητα τους αλλά και για την καλλιτεχνική τους εμφάνιση.
Τα τελευταία χρόνια η ανάπτυξη της εταιρείας είναι αλματώδης και οφείλεται στην μοναδικότητα που έχουν οι κέρινες δημιουργίες της.
Ηδη τα κεριά του "Κηρός δια χειρός" είναι στα καλύτερα μαγαζιά της χώρας και υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και απο το εξωτερικό.

Μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ 
Και να θαυμάσετε κεριά που μόνο με κεριά δεν μοιάζουν.
Εργα τέχνης που γίνονται με μεράκι και αγάπη στο χέρι.
Το μέλλον ανήκει στον κ.Μαλακό και τους συνεργάτες του που δεν σταματούν να καινοτομούν και να παράγουν νέες ιδέες όχι ακολουθώντας την τάση αλλά δημιουργώντας τάση στο κερί.
Μια Κορινθιακή εταιρεία που της ανήκει το μέλλον

Street life
Οκτώβριος 2016


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου