Μπείτε στο ρυθμό των Ολυμπιακών Αγώνων με τα Google Trends


Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ενώνουν 10.500 αθλητές από περισσότερες από 200 χώρες για να αγωνιστούν σε 306 αθλήματα, από τοξοβολία μέχρι πάλη.

Για να σας βοηθήσει να μάθετε ακόμη περισσότερα για τους Αγώνες, η Google δημιούργησε ένα Google Trends Olympic Hub, όπου μπορείτε να βρείτε διασκεδαστικά δεδομένα, στοιχεία, σελίδες αφιερωμένες στα αθλήματα, στους αθλητές και σε άλλα πολλά.

Γνωρίστε το Olympics Trends Hub

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τα Google Trends θα σας δίνουν μια ξεχωριστή οπτική των αγώνων με ένα νέο Trends Hub, αφιερωμένο αποκλειστικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εκεί, θα μπορέσετε να δείτε ποιοι αθλητές, ποια αθλήματα και ποιες στιγμές είναι περισσότερο δημοφιλή και σχετίζονται με περισσότερες διαδικτυακές αναζητήσεις, παγκοσμίως. Παρακάτω αναφέρονται, μερικά από αυτά που μπορείτε να περιμένετε από τα Trends τις επόμενες εβδομάδες:

Ενδεικτικές αναζητήσεις που αποκαλύπτουν τι αναρωτιέται ο κόσμος για τα αθλήματα- από τη ξιφομαχία μέχρι τη συγχρονισμένη κολύμβηση (και κάθε στιγμή ανάμεσα στα δύο αυτά αθλήματα!)

Διαδραστικά στοιχεία όπως ο εναλλακτικός πίνακας κατάταξης των μεταλλίων και τα αθλήματα που αναζητούνται περισσότερο σε κάθε χώρα
Λίστες με τα πιο δημοφιλή αθλήματα και αθλητές, που δείχνουν τι ενδιαφέρει τον κόσμο κάθε δεδομένη στιγμή.

Εξερευνήστε τα Trends με κάθε τρόπο

Εάν επισκεφθείτε το site, μπορεί να παρατηρήσετε και κάτι ακόμα - μια νέα σελίδα για να εξερευνήσετε τα Google Trends. Με ένα «φρέσκο» σχεδιασμό και νέα χαρακτηριστικά, θα σας βοηθήσει να αναλύσετε στοιχεία με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να συγκρίνετε το ενδιαφέρον του κοινού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο περνούν τα χρόνια.

“Κάθε τέσσερα χρόνια, οι Ολυμπιακοί Αγώνες αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τους οπαδούς να έχουν περισσότερες πληροφορίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες με στοιχεία από τις αναζητήσεις”, δήλωσε η Lisa Creed, Product Manager του Google Trends.

Το άρθρο περιέχει πληροφορίες από δελτίο τύπου της Google.

Πηγή: e-pcmag.gr
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου