Σεξ με… ρομπότ: Ερχεται και αυτό..!!!


Έρωτας και σεξ με… ρομπότ. Πόσο γρήγορα θα γίνει ο ερωτικός παρτενέρ μας μια μηχανή και πώς αυτό θα επηρεάσει το ανθρώπινο ειδύλλιο; Οι ειδικοί απαντούν ότι η αυξανόμενη τάση για σεξ με ρομπότ θα αποτελεί πραγματικότητα πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε, υποστηρίζοντας ότι η εν λόγω πρακτική θα είναι η απόλυτη μόδα το 2025.
Η επιρροή της τεχνολογίας φαίνεται πως θα είναι καθοριστική και στη σεξουαλική μας ζωή, γεγονός που μελετούν οι επιστήμονες και πρόκειται να παρουσιάσουν σε σχετικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Μάντσεστερ της Βρετανίας από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.
Οι ειδικοί αναμένεται να συζητήσουν και να εκθέσουν τις θεωρίες σχετικά με τον τρόπο οι άνθρωποι «συνδέονται» με τα social media, τα ρομπότ, την τεχνητή νοημοσύνη και άλλες μορφές τεχνολογίας για να καταλήξουν τελικά στο πώς θα διαμορφωθεί ο συναισθηματικός ερεθισμός τους, οι ανθρώπινες σχέσεις και η αλληλεπίδραση.
Μπορεί ο άνθρωπος να ερωτευτεί μια μηχανή και αν ναι ποιες θα είναι οι ηθικές και κοινωνικές συνέπειες; Αυτό είναι ακόμα ένα ερώτημα που απασχολεί τους ερευνητές και αναμένεται να απαντηθεί στο συνέδριο.
Πάντως ολοένα και περισσότερες εκθέσεις λένε ότι οι γυναίκες στο μέλλον θα αντικαθιστούν τους εραστές τους με «μηχανές του σεξ» και αυτό θα είναι τόσο διαδεδομένο όσο είναι σήμερα η πορνογραφία. Μπορεί στην αρχή να υπάρχει ένας δισταγμός, σιγά σιγά όμως θα συνηθίσουμε στην ιδέα. Καθώς μάλιστα στους «μηχανικούς» εραστές θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο η τεχνητή νοημοσύνη τους, η αίσθηση και η μηχανική τους συμπεριφορά, ενδεχομένως θα αρχίσουν να αναπτύσσονται ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί που θα εξουδετερώσουν τους ενδοιασμούς και τις επιφυλάξεις, έχει πει χαρακτηριστικά ο μελλοντολόγος Δρ. Pearson.
Φυσικά, το σεξ με ρομπότ δεν είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει ήδη μια ευρεία γκάμα προϊόντων που εκπληρώνουν τον ρόλο του ερωτικού παρτενέρ για ανθρώπους. Τα ιδιαίτερα αυτά εξελιγμένα μηχανήματα, που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παραδοσιακά και απλοϊκά sex toys, χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και καιρό στη βιομηχανία του πορνό. Ωστόσο, πρόσφατα μερικά από αυτά έκαναν την εμφάνισή τους και σε sex shops, ενώ μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί εύκολα και μέσω διαδικτύου. Υπάρχουν άλλωστε και οι πλαστικές κούκλες του σεξ, που μοιάζουν αρκετά με αληθινές γυναίκες.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου