Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Βόλεϊ στο Λουτράκι



O Αύγουστος στο Λουτράκι έχει λάμψη αστέρων του Διεθνούς Βόλεϊ.

Με μία διεθνή διοργάνωση βόλεϊ ολοκληρώνεται ο Αύγουστος στο Λουτράκι καθώς την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 ξεκινούν οι αγώνες του 11ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παλαιμάχων υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Προπονητικού κέντρου SPORTCAMP.

Το SPORTCAMP για ακόμα μια χρονιά φέρνει την κορυφαία διοργάνωση, τοποθετώντας την πόλη του Λουτρακίου ανάμεσα στους πλέον σημαντικούς αθλοτουριστικούς προορισμούς.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του κλειστού δημοτικού γηπέδου Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ώστε να έχουν όλοι οι λάτρεις του αθλήματος τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά θρυλικές αθλητικές προσωπικότητες.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν οι εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών Καναδά, Ρωσίας, Γερμανίας και Ελλάδας.

Η διοργάνωση θεσμός από το 2008 δίνει για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα στην περιοχή μας να δεχθεί εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς και να τους προσφέρει υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες.

Τα τελευταία χρόνια, το SPORTCAMP έχει φέρει σχεδόν 100 ομάδες οι οποίες συμμετείχαν στα 7 πρωταθλήματα παλαιμάχων βόλευ που φέρουν την υπογραφή του.

Οι διοργανώσεις έχουν προσελκύσει στην πόλη μας χιλιάδες αθλητές και συνοδούς που συνδύασαν τις διακοπές τους με την αγωνιστική δραστηριότητα προβάλλοντας παράλληλα το Λουτράκι διεθνώς στην Ευρώπη και τον κόσμο, και αποφέροντας σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία.

Παράλληλα το SPORTCAMP έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός αθλητικής προετοιμασίας για ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό για την ετήσια καλοκαιρινή προετοιμασία τους, χάρη της τεχνογνωσίας και των υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεών του.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου