"Ο Παππούς έχει πίεση" την Πέμπτη στη Νεμέα


Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΗ!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ;
Την θεατρική παράσταση "Ο Παππούς έχει πίεση" της Δήμητρας Παπαδοπούλου θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 25/8/2016 στις 21:15 στη Νέα Πλατεία Νεμέας, από το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Νεμέας.
Όλη η εποχή μας έχει πίεση. Παντού γύρω μας πίεση.. Δεν λείπουν άλλωστε και οι λόγοι. Πολιτικές ανακατατάξεις, οικονομική κρίση, αβεβαιότητα για το μέλλον και κοντά σε αυτά τα καθημερινά μικρά προβλήματα που δε θα λείψουν ποτέ σε οποιαδήποτε πολιτική και οικονομική κατάσταση: Ερωτικά μπερδέματα, προσωπικά διλήμματα, αγώνας για την επιβεβαίωση, κυνήγι με το χρόνο που περνά, μοναξιά, ανάγκη για συντροφικότητα, απιστίες, προδοσίες, ένας μακρύς κατάλογος που κάνει την καθημερινή μας ζωή αφόρητα πιεστική.
Αυτή την πίεση, η Δήμητρα Παπαδοπούλου μετέτρεψε σε μια απολαυστική ξεκαρδιστική κωμωδία, την οποία το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Νεμέας, επέλεξε να σας παρουσιάσει το φετινό καλοκαίρι. Δουλέψαμε και… υπό πίεση, αλλά και χαλαρά όλο το χειμώνα για να δημιουργήσουμε μια άρτια παράσταση και νομίζουμε ότι το έχουμε καταφέρει. Εκείνο όμως που έχουμε καταφέρει σίγουρα είναι να περάσουμε καλά, να γελάσουμε, να προβληματιστούμε και να αντλήσουμε όλη την απόλαυση που προσφέρει μια ποιοτική κωμωδία. Το ίδιο καλά ελπίζουμε να περάσετε κι εσείς.
Καλή διασκέδαση… και λιγότερη πίεση!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Φωτεινή Μπάρλα, Βασίλης Κόϊκας, Νικέτα Καραχοντζίτη, Γιάννης Βαρελάς, Γιάννης Κατσάμπας, Θεώνη Τσέλιου
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Κατσάμπας
5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Νεμέας ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια με στόχο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τα κίνητρα ώστε οι δημότες μας να έρθουν σε επαφή, είτε ως συντελεστές, είτε ως θεατές, με το θεατρικό λόγο και με τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η επαφή με τη θεατρική πράξη. Μέχρι σήμερα διαλέξαμε και παρουσιάσαμε το λόγο σπουδαίων Ελλήνων συγγραφέων και δώσαμε πολλές παραστάσεις στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας. Είναι ένα όμορφο ταξίδι που συνεχίζεται, χάρη στην υποστήριξη του Δήμου και τη δική σας αγάπη και συμπαράσταση.
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου