Η Rap Media στις πρόβες μιας μεγάλης συναυλίας


Λίγες ώρες πριν την μεγάλη συναυλία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη μαζί με την Μεικτή Xορωδία Λουτρακίου και την Παιδική Χορωδία Κορίνθου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λουτρακίου, η Rap Media και η Τζένη Σουκαρά βρέθηκαν στις πρόβες και κατέγραψαν τι ακριβώς πρόκειται να απολαύσουν όλοι όσοι παρευρεθούν απόψε το βράδυ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.

Τα έργα του Μίκη Θεοδωράκη γεμίζουν την ατμόσφαιρα. Η προσέγγισή τους γίνεται με τον πιο λιτό και ανθρώπινο τρόπο, με έναν και μοναδικό σκοπό: την ανάδειξη του μεγαλείου των μελωδιών του μεγάλου Έλληνα μουσουργού.

Η «Συνάντηση» και εδώ συναρπαστική… Ταξιδεύει το ακροατήριο και το μαγεύει. Το σπουδαιότερο, μεταλαμπαδεύει το μεγαλείο του Μίκη Θεοδωράκη και στις επόμενες γενεές μέσω του πρεσβευτή της μουσικής του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό - εκείνον που ο ίδιος όρισε - τον Στέφανο Κορκολή.

Δείτε την εκπομπή «Κορινθίων Έργα» στο επίσημο κανάλι της Rap Media στο YouTube https://youtu.be/hEkQ8OKtE-A αλλά και στην ιστοσελίδα μας www.rapmedia.gr .

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου