Τι τρέχει με την ΕΑΣ της Νεμέας;



 Σχετικά με την τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού  ''ΑΡΤ'', του εκρηκτικού δελτίου με το δημοσιογράφο Αντώνιο Μυλωνάκη και αυτά που είχε διατυπώσει ο δημοσιογράφος για την ΕΑΣ Νεμέας στέλεχος και μέλος του Δ.Σ. είχε ζητήσει με αίτησή του να γίνει ένορκη διοικητική εξέταση για να διαφανεί ποιοί διέσυραν την ΕΑΣ Νεμέας και να αναλάβουν την
ευθύνη να παραιτηθούν και να αποκατασταθεί η βλάβη της υλική και ηθική. Διότι, η συγκάλυψη είναι και συνενοχή και συνέργεια καθώς και να συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τη διενέργεια Ε.Δ.Ε. από το αρμόδιο όργανο και να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες  εφόσον προκύψουν.
Δείτε την Αίτηση του μέλους του ΔΣ της ΕΑΣ Νεμέας Χρήστου Καραΐσκου:

Α  Ι  Τ Η Σ Η                               Προς : Πρόεδρο και Δ.Σ ΕΑΣ
                                                               Νεμέας

Καραΐσκου Χρήστου του
Βασιλείου , κατοίκου Αρχαίας
Νεμέας  Κορινθίας  μέλους του Δ.Σ.
  ΕΑΣ Νεμέας

Κατά την τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού  « ΑΡΤ », του εκρηκτικού δελτίου με το δημοσιογράφο κο Αντώνιο Μυλωνάκη που έγινε την Παρασκευή στις 9.00 μμ.της 13-5-2016 , ο δημοσιογράφος είπε για την ΕΑΣ Νεμέας τα εξής :
«…Και να πω στη Νεμέα που με παίρνουν οι αγρότες από εκεί για τις επιδοτήσεις , επιχορηγήσεις...έχουν χαθεί οι επιδοτήσεις για τους αγρότες της Νεμέας  για το 2016, 2017 και μάλλον μέχρι το 2020, διότι δε φρόντισε η Ένωση Νεμέας « τα πρωτοπαλίκαρα » εκεί πέρα που το παίζουν μάγκες μόνο », δε φρόντισε να φτιάξει τα αγροτεμάχια κανονικά , να πάρει κωδικούς , παρά τα έδωσε μέσω
TAXIS ,να τα φτιάξουν μόνοι τους. Τώρα , λοιπόν, εγώ το έψαξα αυτό που με ρωτήσατε και σας λέω ότι το Υπουργείο Οικονομικών σας έχει στη μαύρη λίστα και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέχρι το 2020. Τελειώσατε με τις επιδοτήσεις σας οι αγρότες της Νεμέας που δεν έφτιαξε τους κωδικούς έγκαιρα να ορίσει τα αγροτεμάχια να πάει ο καθένας να κάνει λογαριασμό του και να πάρει τις επιδοτήσεις του .          

Επειδή με ρωτήσατε από τη Νεμέα γιαυτό σας το λέω.  
Οι μαγκιές πληρώνονται , νομίζετε ότι τα μπράτσα και αυτά » και οι απειλές δεν περνάνε παιδιά…
Τις χάσατε τις επιδοτήσεις των αγροτών της Νεμέας.»

Το δελτίο αυτό αναμεταδόθηκε στα τοπικά site της Νεμέας της Κορινθίας και όχι μόνο.

Κατόπιν αυτού, η ΕΑΣ Νεμέας υπέστη βλάβην, διασυρμό πανελλαδικά και παγκοσμίως και πρέπει να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή της.  Δια τούτο ζητώ να γίνει ένορκη διοικητική εξέταση για να διαφανεί ποιοί διέσυραν την ΕΑΣ Νεμέας, με βάση το ανωτέρω δημοσίευμα και να αναλάβουν την ευθύνη να παραιτηθούν και να αποκατασταθεί η βλάβη της υλική και ηθική. Διότι, η συγκάλυψη είναι και συνενοχή και συνέργεια.

Για τους ανωτέρω προεκτεθέντες λόγους θα πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο να μου δοθούν εξηγήσεις εγγράφως σχετικά με τις καταγγελίες που αναφέρει στην εκπομπή του ο κ. Μυλωνάκης καθώς και να συγκληθεί έκτακτο Δ.Σ. προκειμένου να ληφθεί απόφαση για τη διενέργεια Ε.Δ.Ε. από το αρμόδιο όργανο και να αποδοθούν οι σχετικές ευθύνες  εφόσον προκύψουν.

                                                    Ο αιτών
                                     ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ  Β. ΧΡΗΣΤΟΣ
                                     Μέλος  του Δ.Σ ΕΑΣ Νεμέας
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου