Τι εντυπωσιακό ετοιμάζει για το Cocoon ο Σκαρμούτσος;





Η αρχή μιας νέας εποχής είναι γεγονός για το Cocoon Loutraki που άνοιξε τις πόρτες του για την νέα σεζόν στις 20 Μαΐου με σκοπό να προσφέρει αμέτρητες, ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και ποιοτικής διασκέδασης.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανεβάζει πολύ τον πήχυ φέτος στην Πελοπόννησο.

Μόλις μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας το αγαπημένο σας και πλήρως ανανεωμένο, παραθαλάσσιο Summer Restaurant - Βar σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις ιδιαίτερες, νεοελληνικές, γαστρονομικές προτάσεις ενός από τους πιο κορυφαίους σεφ, Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί το Grand Opening του εστιατορίου, το οποίο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 12.00 το μεσημέρι έως και τη 01.00 το βράδυ.


Η συνεργασία του διάσημου σεφ με το Cocoon στο Λουτράκι,δεν ανεβάζει απλά επίπεδο στο φετινό καλοκαίρι αλλά εκτοξεύει στα ύψη τον ενδιαφέρον και την περιέργεια των φαν του ιστορικο Summer Restaurant .

Το Cocoon,  έχει χιλιάδες φανατικούς φίλους που  με πάθος πολλά χρόνια το επιλέγουν σαν την κύρια καλοκαιρινή τους διασκέδαση.

Φέτος όμως όλα δείχνουν και είναι διαφορετικά.

Η συνεργασία με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο απογειώνει τις προσδοκίες.

Ο σεφ δεν χρειάζεται συστάσεις ούτε εύσημα. Είναι γεμάτος περγαμηνές και τιμές.

Αυτό όμως που εξιτάρει κυριολεκτικά είναι οι νέες του δημιουργίες.

Ποιές είναι οι νεολλληνικές γαστρονομικές προτάσεις του Σκαρμούτσου,που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Cocoon;

Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα χρησιμοποιήσει προϊόντα αποκλειστικά απο την περιοχή όχι μόνο για να αναδείξει την ποιότητα τους αλλά και για να δημιουργήσει ένα νέο κόσμο γεύσεων.
Ηδη στα social media υπάρχει μεγάλη συζήτηση και την Παρασκευή το βράδυ δεν θα πέφτει καρφίτσα στα επίσημα εγκαίνια της καλοκαιρινής σεζόν.
Χιλιάδες κόσμος αναμένεται να κατακλύσει όλους τους χώρους για να είναι παρών στην νέα εποχή του αγαπημένου τους κλάμπ.
Ο σεφ εδώ και αρκετές ημέρες μαζί με τους συνεργάτες του προετοιμάζει με πολύ μεράκι προετοιμάζει τα νέα πιάτα που θα προσφέρει στους φίλους του.
Οσοι έχουν ήδη δοκιμάσει τα πιάτα αυτά δηλώνουν εκστασιασμένοι απο την απλότητα,την ποιότητα αλλά και την μοναδική γαστρονομική φαντασία του Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Το φετινό καλοκαίρι έχει το όνομα του.
Περιμένουμε με αγωνία το βράδυ της Παρασκευής...!

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου