Για τα χαλιά σας υπάρχει η "Λάμψη"




Ηρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τα χαλιά σας!
Στην Κόρινθο η καλύτερη επιλογή είναι τα «Ταπητοκαθαριστήρια Λάμψη»,του κ.Παναγιώτη Σιαπκαρά.

Η εταιρεία μας έχει πείρα στον κλάδο του καθαρισμού χαλιών  από το 1968. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό, προϊόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς και συστήματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας. Για επαγγελματικούς χώρους και χαλιά που δεν είναι δυνατό να μεταφερθούν η εταιρεία μας παρέχει την υπηρεσία επιτόπου καθαρισμού.



Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών είναι μία πολύπλοκη αλλά απαραίτητη διαδικασία για την καθαριότητα και την συντήρηση των χαλιών σας. Δεν αφορά μόνο τον καθαρισμό των χαλιών από τοπικούς λεκέδες και επιφανειακή βρωμιά. Στα χαλιά αναπτύσσονται πολλοί μικροοργανισμοί, όπως τα ακάρεα, οι οποίοι σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και άσθμα ή αλλεργίες. Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών αποσκοπεί στην εξολόθρευση όλων των μικροοργανισμών που επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού και μειώνουν τη διάρκεια ζωής του χαλιού. Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών επιπλέον συμβάλλει στην τόνωση και διατήρηση των χρωμάτων τους.


Εμπιστευθείτε μας τα φθαρμένα ή ταλαιπωρημένα χαλιά σας για την επισκευή τους. Τα κρόσσια και τα ρέλια είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία ενός χαλιού και συνεπώς τα πιο δύσκολα στη διαχείριση. Απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, αλλά και συγκεκριμένη τεχνογνωσία για τη σωστή επεξεργασία τους. Χάρη στην πολύχρονη πείρα μας και τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, μπορούμε να επισκευάσουμε το ρέλι στα χαλιά σας, καθώς και να προσθέσουμε ή να αντικαταστήσουμε τα κρόσσια σε οποιουδήποτε είδους χαλί (χειροποίητο χαλί, μεταξωτό χαλί, μοκέτα, χαλί μηχανής).

Ο σύγχρονος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία μας, είναι τα θεμέλια της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.
Ποιότητα
Η ποιότητα των υπηρεσιών μας σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση, τις ανταγωνιστικές τιμές, τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια προς όλους μας τους πελάτες παρέχουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών.
Οικονομία
Το βασικότερο χαρακτηριστικό των υπηρεσιών της εταιρείας μας είναι ο συνδυασμός της βέλτιστης ποιότητας υπηρεσιών με τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής.
Άριστο Αποτέλεσμα
Το άριστο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με συνεχή έλεγχο των χαλιών κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας από το εξειδικευμένο προσωπικό μας και επανάληψη διαδικασίας όταν κρίνεται απαραίτητο ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου