Πόσο θα περιμένουν τον Νανόπουλο;


Στον επιχειρηματικό χώρο της Κορινθίας έχει ανάψει για τα καλά η συζήτηση αλλά και οι διεργασίες για τις εκλογές του επιμελητηρίου που θα γινουν το επόμενο εξάμηνο.
Με παλαιότερο ρεπορτάζ σας ενημερώσαμε για τα πρόσωπα που κινούνται,ακούγονται ακόμα και επιθυμούν να ηγηθούν του επιμελητηριακού χώρου.
Απο τότε οι εξελίξεις έχουν τρέξει σημαντικά.
Μεγάλο ζητούμενο είναι πλέον η στάση που θα κρατήσει ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ.Βασίλης Νανόπουλος.
Ο κ.Νανόπουλος έχει ήδη δύο θητείες και έχει φτιάξει τον δικό του μηχανισμό στον χώρο και επηρρεάζει σημαντικά πρόσωπα και καταστάσεις.
Μέχρι τώρα δεν έχει πεί ούτε οτι θα είναι υποψήφιος μα ούτε και ότι δεν θα είναι.
Το αφήνει..."φλού".
Και είναι λογικό αυτό.
Στο μυαλό του έχει δύο πράγματα που ζυγίζει.
Τον δήμο Κορινθίων και την δεύτερη προσπάθεια του στις επόμενες εκλογές και την βουλευτική έδρα της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι γνωστό ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε εκδηλώσει την επιθυμία να είναι υποψήφιος βουλευτής. Με δεδομένο ότι την επόμενη φορά η ΝΔ θα βγάλει στην Κορινθία 3 βουλευτές κάνει τα δικά του πολιτικά σχέδια.
Η εκτίμηση μας είναι ότι δεν θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει με το επιμελητήριο. Ακόμα και την τελευταία στιγμή θα είναι σε διλλήματα.

Βγήκαν εκτός κούρσας
Σιγά-σιγά ατονεί το ενδιαφέρον στελεχών που είχαν εκδηλώσει πρόθεση να είναι υποψήφιοι πρόεδροι. Ο κ.Τάκης Λουζιώτης έκανε μεν δημόσια δήλωση, εξαφανίστηκε δε.
Η περίπτωση του είναι η πιο δύσκολη. Το περιβάλλον του Νανόπουλου του χρεώνει σταθερή συμπόρευση με τον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό και απο το περιβάλλον Πνευματικού δεν υπάρχει πρόθεση στήριξης. Δύσκολα θα μπορέσει να συγκροτήσει ομάδα ικανή να κτίσει αξιόμαχο ψηφοδέλτιο ακόμα και αν ο Νανόπουλος είναι ουδέτερος.

Συνεχίζουν μέχρι τέλους Ραψωματιώτης-Πιτσάκης
Οι επιχειρηματίες κκ. Δημήτρης Ραψωματιώτης και Παναγιώτης Πιτσάκης έχοντας εκ των πραγμάτων αυτόνομη δράση και παρουσία, δεν έχουν λόγους να περιμένουν τι θα κάνουν οι πιθανοί άλλοι υποψήφιοι.
Εχουν ήδη συγκροτήσει τις ομάδες των συνεργατών τους, κάνουν επαφές και συναντήσεις ανα την Κορινθία και έχουν ήδη προβάλει δημόσια τις προσπάθειες τους αυτές.Οι υποψήφιοτητες του δεν είναι σε συνάρτηση συγκυριών.
Είναι εξαιρετικά καλό ότι και οι δύο διατηρούν σε υψηλό και πολιτισμένο περιβάλλον την προσπάθεια τους και πολύ αισιόδοξο για το μέλλον του επιμελητηρίου.

street life
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου