Παρασκευάς Θεοδωράκης LIVE



Aυτή την Παρασκευη 8 Απριλιου υποδεχόμαστε στο Musica es: τον Παρασκευά Θεοδωράκη. Η έντεχνη ελληνική σκηνή συναντά την παράδοση και την rock σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις και εκρήξεις.Θα ακούσουμε τραγούδια του Παρασκευά από τους ''On The Road'',αλλά και από την πρώτη προσωπική δουλεία που ετοιμάζει.
Μαζί του ο Χρήστος Σκόνδρας:μπουζούκι,γκάιντα και ο Σωτήρης Μαυρονάσιος:κρουστά. Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης δεν είναι καινούριος στο τραγούδι. Μετράει ήδη 10 χρόνια On The Road και από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε τόσο με τα τραγούδια του όσο και με τη βαθιά χροιά της φωνής του.
Ανήκει στη νέα μουσική γενιά της Θεσσαλονίκης και έχει στο ενεργητικό του αμέτρητες ώρες εμφανίσεων σε μουσικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα .
Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως : ο Β. Γερμανός, η Αρλέτα , ο Ν. Ζιώγαλας, ο Δ. Τσακνής, ο Γ. Μηλιώκας , ο Β. Καζουλης , ο Μ. Πασχαλίδης ,Π.θαλασσινός, Λουδοβίκος ,Β.Κοντόπουλο, Χ.Θηβαίο κ.α …
Τον Μάιο του 2009 με τους On The Road άνοιξαν τη συναυλία των TEN YEARS AFTER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο Σωκράτης Μάλαμας τους παρουσίασε σε καλοκαιρινές εμφανίσεις ( Αθήνα – Θεσσαλονίκη ) το 2012. Παράλληλα συμμετέχει τραγουδώντας στην παράσταση ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ( Αφιέρωμα στο Νικόλα Ασιμο ) , και σε συναυλίες με τον Νίκο Ζιώγαλα τον Βασίλη Καζούλη και τους On The Road ……..

Αυτή την περίοδο o Παρασκευάς Θεοδωράκης ανανεώνει τις διαδρομές του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό, συναίσθημα και απρόσμενους προορισμούς έχοντας στις αποσκευές του νέα τραγούδια ( ακούστε σαν δείγμα της δουλειάς του τον «ΣΤΑΥΡΟ» και τον «Λύκο» ) σε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις!!!!
Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου