KORINTHIAN PALACE : Το Απόλυτο Όνειρο για κάθε εκδήλωση (Δείτε γιατί)


Λίγο έξω από την Κόρινθο στο Σολομό δραστηριοποιείται 
Η KORINTHIANPALACEA.E. 
 στο χώρο της εστίασης από το 2004. Οι ιδιόκτητοι χώροι βρίσκονται στο Νομό Κορινθίας 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Κορίνθου. Σε μια έκταση 20000 τμ σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο απέναντι από το κάστρο της Αρχαίας Κορίνθου.Οι κτιριακές της εγκαταστάσεις καλύπτουν 6000 τμ με δύο αίθουσες , με εξωτερικό χώρο για τους καλοκαιρινούς μήνες.Η δροσερή αίσθηση της εξοχής, σε συνδυασμό με τη ζεστή και φωτεινή αίθουσα θα δώσουν στη  κοινωνική σας εκδήλωση  τον αέρα που της ταιριάζει. Στον εσωτερικό ενιαίο χώρο κυριαρχεί η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα ενώ στον εξωτερικό χώρο κυριαρχεί το πράσινο με τα δέντρα και το γκαζόν, ενώ το ειδυλλιακό τοπίο  συμπληρώνει το στοιχείο του νερού, με την θαυμάσια πισίνα και τους καταρράκτες  που διαθέτει.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία εστίασης KORINTHIAN PALACE A.E. με άριστη γνώση και εμπειρία σε δεξιώσεις κάθε είδους , στοχεύει συνεχώς προς την τελειότητα. Οι υπηρεσίες πλέον επεκτείνονται . Το catering του KORINTHIAN PALACE σας κάνει να νιώθετε φιλοξενούμενοι στο σπίτι σας. Η διοργάνωση συνεδρίων με τα καλύτερα οπτικοακουστικά μέσα που διαθέτουμε, ικανοποιεί με τον πιο επαγγελματικό και σύγχρονο τρόπο κάθε σας απαίτηση. Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής το πιστοποιημένο σύστημα διαχείρησης ασφάλειας των τροφίμων ( ISO 22000 : 2005 HACCP ) αποτελούν εγγύηση πως η εξαιρετική εμφάνιση και γεύση της επιλογής σας συνοδεύεται και με ποιότητα.

CATERING

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό , η πλούσια εμπειρία, ο άρτιος εξοπλισμός , η πολυτέλεια , είναι οι συνεργάτες για κάθε είδους εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, και σας δίνουν με μοναδικό τρόπο την ικανοποίηση της επιτυχίας για τις δεξιώσεις σας. Η ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας βρίσκει τον πιο ιδανικό σύμμαχο στο πρόσωπό της  KORINTHIANPALACEA.E. Η ποικιλία των γευμάτων  , η ποιότητα των υλικών και η παρουσίαση ανταποκρίνονται σε κάθε προσδοκία για τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας.

ΧΩΡΟΙ

Η KORINTHIAN PALACE A.E. διαθέτει δύο αίθουσες για τους χειμερινούς μήνες , δυνατότητας 1200 ατόμων.
Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και η ιδιαίτερη αισθητική που χαρακτηρίζουν τις αίθουσές της, εντυπωσιάζουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η αρχιτεκτονική των εξωτερικών χώρων σε συνδυασμό με το φυσικό τοπίο,  το καθιστούν ιδανικό για τις καλοκαιρινές σας δεξιώσεις ( γάμους , βαπτίσεις , πάρτυ) με δυνατότητα 1500 ατόμων.Η δυνατότητα των χώρων επεκτείνεται και σε συνεργαζόμενους εξωτερικούς παράδεισους. 





Σολομός Κορινθίας τηλ 27410-32700

Share on Google Plus
    Blogger ΣΧΟΛΙΑ
    Facebook ΣΧΟΛΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου