25/7/17

Γιατί ο Καμπόσος απειλεί να τινάξει στον αέρα την Πελοπόννησο;;;;


Ενα τεράστιο Πολιτικό, Οικονομικό και Ηθικό θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην Πελοπόννησο και απειλεί να τινάξει στον αέρα όλο το περιφερειακό σύστημα.
Ο δήμαρχος Αργους έκανε διαγωνισμό για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ διαχείριση των απορριμάτων του Αργους. Στον διαγωνσιμό πήγαν πολλές εταιρείες και κατάφερε να πάρει προσφορά με 29,45 ευρώ τον τόνο...
Την ίδια στιγμή ο Περιφερειάρχης τρέχει διεθνή διαγωνισμό τον οποίο έχει πάρει η ΤΕΡΝΑ με την ίδια (προσέξτε) διαχείριση απορριμάτων με 100 και πλέον ευρώ τον τόνο.
Αν έχει δίκιο ο κ.Καμπόσος που πάνε τα 60 ευρώ ανα τόνο;
Οταν μιλάμε για 150.000 τόνους σκουπίδια τον χρόνο που θα πάνε αυτά τα απίστευτυα εκατομμύρια;
Απο την πλευρά της Περιφέρειας υπάρχει απόλυτη σιγή.
Κανείς δεν παίρνει θέση για το θέμα που έχει προκύψει και απειλεί να τινάξει στον αέρα όλο το περιφερειακό σύστημα αλλά και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ευλόγησε και προχωρά τον διαγωνισμό του Τατούλη με την ΤΕΡΝΑ..!
Δείτε τις δηλώσεις Καμπόσου και θα καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει:Ο δήμαρχος του Αργους είναι αναλυτικός και όσο δεν υπάρχει η επίσημη θέση του κ.Τατούλη αιωρείται πάνω απο την Πελοπόννησο ένα πέπλο μεγάλου σκανδάλου, που δεν μπορεί να συγκαληφθεί ή να περάσει στα μουλωχτά...!
Το θέμα αυτό μόλις άνοιξε και θα έχει δραματική συνέχεια...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου